Στη διπλανή πόλη της Ζαχάρως που βρίσκεται σε μόλις 3 λεπτά με το αυτοκίνητο σας, μπορείτε να προμηθευτείτε ό,τι μπορεί να χρειαστείτε τις μέρες των διακοπών σας.
Κοντινοί προορισμοί ψυχαγωγίας:

Τα ιαματικά λουτρά του Καϊάφα
Οι Ιαματικές Πηγές του Καιάφα μπορεί να θεραπεύσουν δερματικές παθήσεις, αθριτικά και ρευματισμούς ενώ η λουτροθεραπεία εντός του Σπηλαίου θεραπεύει το Βροχικό Ασμα. Επίσης το πόσιμο νερό του Γερανίου θεραπεύει παθήσεις χολής και νεφρών.

Οι εντυπωσιακοί καταράκτες του Νέδα
Απόκρημνοι βράχοι, καταρράκτες, φαράγγια, χαράδρες, αλλά και δροσερά πλατώματα με πυκνή βλάστηση από καλαμιές, φτέρες, ψηλά πλατάνια και λεύκες συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό. Η Νέδα, ένας επίγειος παράδεισος, αποτελεί το «σημείο αναφοράς» της περιοχής και αρκετοί είναι εκείνοι που διανύουν αρκετά χιλιόμετρα κάθε χρόνο για να την επισκεφθούν.

         

Ο ναός του επικούριου Απόλλωνα
Ο ναός του Επικούριου Απόλλωνα στις Βάσσες της Φιγάλειας είναι ένας από τους σπουδαιότερους και επιβλητικότερους της αρχαιότητας. Αφιερώθηκε από τους Φιγαλείς στον Απόλλωνα διότι τους βοήθησε να ξεπεράσουν μια επιδημία πανώλης. Ο ναός υψώνεται επιβλητικά στα 1.130 μέτρα, στο κέντρο της Πελοποννήσου, πάνω στα βουνά μεταξύ Ηλείας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας και βρίσκεται 14 χλμ. νότια της Ανδρίτσαινας και 11 χλμ. βορειοανατολικά των Περιβολίων. Ο ναός ανεγέρθηκε το δεύτερο μισό του 5ου αιώνα π.Χ. (420-410 π.Χ;) και αποδίδεται στον Ικτίνο, τον αρχιτέκτονα του Παρθενώνα. Το μνημείο αυτό με την πανανθρώπινη σημασία και συνάμα ένα από τα καλύτερα σωζόμενα της κλασικής αρχαιότητας ήταν το πρώτο στην Ελλάδα που περιλήφθηκε στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO το 1986
το σπήλαιο του Δειρού,
και η αρχαία Ολυμπία θα κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες.

 

 

Όλο το χρόνο κοντά σας (Καλοκαιρινές διακοπές, Χειμερινές αποδράσεις)

 

Copyright © 2012 Kakovatosrooms / Website created by F1 HELP

Joomla 2.5 Templates designed by Web Hosting Reviews